Стойчо Тодоров

Разказ

ЗИМНИ ЗАЛЕЗИ

5.00(1 гласа)

Разказ

За три връзки риба

5.00(1 гласа)

Разказ

Трябва да има Бог!

4.96(321 гласа)

Разказ

ПЕЧЕЛИВШИЯТ ФИШ

4.93(189 гласа)

Разказ

ПОСЛЕДНАТА ДЪСКА НА КОРАБА

4.92(883 гласа)

Разказ

НАРИЧАХА ТЕ КАСТОР

4.92(355 гласа)

Виж още

ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ НЕГОДНИКА

4.91   (11 гласа)
ишела. Сигурно не се е къпала поне два месеца. Цялата воняла на боклуци омирисала джипа на помия, така,че после трябвало да  мият джипа  с препарати  и освежители. В гората я съблекли  чисто гола, ритали я по клъощавия, сбръчкан и увиснал задник, гаврили се  нея и докато тя през цялото време им се молила, да имат милост:

Казала им, че била учителка в гимназията. Че учила такива момчета  като тях, а те се смеели, защото никой от тримата, заради такива като нея дето им пишели по всичко двойки, не били достигнали до гимназия.После и разкъсали дрехите на дрипи и я оставили в гората. Докато разказваха как се гаврили с жената, момчетата  умираха от смях и един през друг се прекъсваха да разкажат кой, колко по - гадно  е  постъпили със старата дама. Голям смях падна!

Не мина много време и жената изчезна.После се разбра,,че  дъщеря и я взела  със себе си в Германия, или я изпратила , при онзи педал брат си  във Франция.Това беше много добре! Дъщерята и синът и  от чужбина наеха един местен адвокат ,който да защитава интересите им. Техният адвокат се оказа много умно момче; проточваше делата, разболяваше се когато трябва, Разбра си с адвокатите на отсрещната страна, кога да се разболява и на кого е реда да се разболява по време на делата, отлагаше делата и  убедително  умееше, да не си върши работата.. Това не ставаше безплатно разбира се! Но след като учителката замина при дъщеря си, или при педала:  моряка с когото дъртата  бе живяла:  кой знае защо, този мизерник,  му създаде огромен   проблем. Много огромен проблем! Една сутрин, когато охраната бе изкарала колата от  гаража и Тигана  тръгна към входа, от храста на  огромния люляк до пътеката, изскочи  този бивш моряк   с  пистолет в ръка и  с  трескав налудничав поглед. Моряка крещеики го накара да легне на земята. От охраната нямаше никой. Четиримата идиоти   бяха  хукнали да се разправят с някакъв шофъор на автокран, които случайно при завой, бе затворил пътя, от където трябваше да мине неговата   кола.Те псуваха шофъора, заканваха му се, че ще го пребият и той човека уплашен въртеше наляво и надясно стрелата на автокрана, събаряше клони от дърветата и за малко не скъса жиците за тока. Това използва мъжът,който  изскочи от храста и размахвайки пистолет като луд закращя и го накара да легне на земята.Тигана  легна на земята ,защото разбра,че в гнева си този разярен  човек, ще го застреля, ако не го послуша. След  това мъжът  започна да го рита - псуваше го и го наричаше свиня, мърша, свински задник  и с наи -

Сайтът PlovdivLit е творчески продукт на фондация „Пловдив ЛИК” и е обект на авторско право.
Поставянето на хипервръзки към сайта, към издания, рубрики и конкретни текстове в PlovdivLit е свободно.

© PlovdivLit 2020